Clicksor. com Hakkında Bilgi | Sitene reklam al para kazan


clicksor kullanan varmıClicksor.com Dünyanın bir çok ülkesiyle çalışan bir reklam şirketi. Cliksor reklamlarını bir çok sitede görmeniz mümkün. Oldukça başarılı bir şirket. Reklamlar 2 çeşit çalışıyor. Bunlar  tık başı ödeme ve kampanyalar. 
   Tık başı ödeme bildiğiniz gibi tıklandıkça kazandıran reklamlar. Kampanya reklam ise genelde indirme üyelik gibi reklamlar ama bunun getirisi oldukça yüksek. Kampanya reklamlarında bölgeler mevcut Türkiyeye reklam veren şirketi bulmalısınız.

Clicksor: Affiliate Marketing

NASIL KAZANIRIM ?
   Öncelikle üye olmalısınız ve sitenizi tanımlamalasınız daha sonra size uygun banner, text vs... reklamları sitenize ekleyebilirsiniz
NE KADAR KAZANIRIM ?
   Bir çok reklam şirketine göre oldukça iyi kazandırıyor. Genelde tık başı 10 kuruşa kadar ödüyor. Kampanyalar bölümünde ise bir kaç kuruştan 7-8 dolara kadar çıkıyor. Minimum ödeme tutarı 50 dolar. Paypal veya çekle ödeme alabiliyorsunuz. Siteye üye olurken size bunu soruyor. Güvenilir bir reklam şirketi. İnternette Clicksor'un  ödemelerini gösteren bir çok fatura bulabilirsiniz.
   Yönlendirdiğim linkin sağ üst bölümünden Publisher sing up'a tıklayın size sitenizin trafiğini soracaktır. Ortalama trafiğinizi seçin ve gerekli alanları doldurun
Clicksor'a üye olmak için tıklayın. 

İnternetten daha da fazla kazanmak için sitemizde diğer sayfaları da ziyaret edebilirsiniz
İşi çok ciddiye alan bir reklam şirketi. %70 oranında para ödüyor. Ve gün geçtikce rağbet edenler artıyor. Ama bu reklam sitesinden yararlanmak herkesin harcı değil. Öncelikle belirteyim ki mp3 ve çalıntı-kopya sitelere reklam vermiyorlar.Clicksor tıklama başına ortalama 3,5-10 cent dolaylarında ödeme yapmakta.

Ödeme şekilleri:

-Çek
-Paypal

Min.Ödeme:
50$





İnternet pazarlamacılarının yada affiliate marketer ların en büyük sorunu genelde trafik dir. Her marketer bilirki, satış sitelerine ne kadar çok odaklı ziyaretçi yollarsanız, o kadar çok da kazanç sağlarsınız. Bu mantıktan giderek sizlere clicksor u tanıtmaya karar verdim. Clicksor google.com.tr kadar web trafiğine sahip bir reklam networkü. Doğru kullandığında adwords den daha maliyetsiz kazanç sağlamanıza yardımcı olacak bir sistemdir.
Clicksor da en çok tercih edilen 2 adet reklam sistemini kısaca açıklayalım.
1-Gösterim başına ödeme (cost per view): İlk reklam seçeneğinde 0,008 gibi her gerçek ziyaretçiye gösterim karşılığında sizden ücret alınıyor. Bu reklam seçeneğinde ziyaretçi reklamınızı tıklasada tıklamasa da, reklamınız o ziyaretçiye gösterildiği için sizden 0,008 alınıyor. Bu reklam seçeneği çok karlı ve aynı zamanda sizin için çok zararlı da olabilir. Sebebi ise 0,008 i gözünüzde çok küçük bir rakam olarak görmeniz en büyük tehlike sayılabilir. :) Adwords de reklam verenler bilir, sadece 1 reklamı 2-3 gün içerisinde 130,000 civarı gösterim almıştır fakat aldığı tıklama oranı 300-400 civarıdır örneğin. Şöyle bir düşünün 130,000*0,008: 1040 dolar yapıyor! Gösterim başına ödeme seçeneğinde dikkat etmeniz gereken tek şey, satış yapmak istediğiniz sitenin demografik yapısını iyi bilmek ve ona göre hareket etmektir. Clicksor da reklam verirken demografik seçenekler, anahtar kelimeler vb. tüm işlemleri seçebiliyorsunuz.
2- Tıklama başına ödeme (cost per click yada pay per click): Bu reklam seçeneği ise adwords gibi klasik bir reklam sistemi ama benim en çok sevdiğim sistemlerden bir tanesi. Ziyaretçi, sizin reklamınızı tıklarsa ödeme yapıyorsunuz ve 0,05 ile kredi kartı reklamları dahi yapabilecek düzeydesiniz! Adwords kullananlar bilir. Tıklama başına maliyeti (TBM) en yüksek ürünlerin başında kredi kartı ile ilgili olanlar geliyor ve TBM si 10-15 dolarlara kadar çıkabiliyor adwords de. Fakat clicksor bu konuda çok mütevazi :) 0,05-0,09 arası TBM ile bu ürünlere dahi google ziyaretçi kalitesine yakın ziyaretçiyi kolayca alabilirsiniz!
Ve bir sır, clicksor un bazı reklam networklerinde google un kendi altyapısı dahi var. Burayı kaçırmayın, adwords de reklam yapamadığımız banlı ürünlerin reklamını clicksorda çok rahat yapabiliyoruz! Örneğin para kazanma ürünleri, bazı hobi ürünleri adwords tarafından yasaklıdır ve reklamına asla izin verilmez. Landing page, link cloaking gibi işlerle uğraşmak yerine clicksor da istediğiniz ürüne direkt reklam verebilirsiniz.
Clicksor da reklam vermek için sadece kredi kartınızın olması zorunluluğu yoktur. İsterseniz paypal ile ödeme yaparak reklam verebilirsiniz.

Bu kadar tanıtımdan sonra uygulamaya geçme vaktidir.

Clicksor a ulaşmak için burayı tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AlexaSurfing ile günlük ortalama 500 hit alabilirsiniz. İlk kayıtta ücretsiz 100 kredi veriyor AlexaSurfing - Free Website Traffic Exchange
 Websyndic Şuana kadar ki en iyi hit sitesi sayılır
autosurf
 10KHits Sitenize Günlük Yüzlerce üye gönderiyor tüm dünyadan. İlk kayıtta ücretsiz 100 kredi veriyor
Free website traffic to your site!
Quadsites ile web sayfanıza inaılmaz organik hit gelsin.

Otohits sitesi fransız ve amerikan kullanıcı ağırlıklı bir sitedir. Gerçek ziyaretçi göndermektedir.
Otohits.net, fast and efficient autosurf
Autowebsurf youtube gibi video sitelerinden para kazanmak isteyenlerin ağırlıkta kullandığı bir sitedir.

hitleap sitesi gayet başarılı. HitLeap İle İster Kendi Siteleriniz İçin Hit Kazanın, İsterseniz Referansınız İle Üye Olanların Satın Aldıkları Dakikalardan %20 Para Kazanın!
Free Website Traffic
HitCanavarı.com benim en çok tuttuğum sitelerden biri. Daha siteye ilk kaydolduğunuzda size tam 500 kredi hediye ediyor. 500 kredi demek 500 ziyaretçi demektir. Bu gerçekten iyi bir rakam