Adfoc.us ile Günde Garanti Min 1$ [Ödeme Kanıtlı]


Merhaba arkadaşlar size adfoc.us ve Hitleap ile nasil kazanç sağlıyacagımızdan bahsedecegim. hitleap ile adfoc.us dan para kazanılamıyacagını söylediginizi duyar gibiyim Bu yolda banlananlar çok oldu. Geçen yeni buldugum bir yöntemle bir deneme yaptım ve bu deneme sonucunda 2 haftada 21$ yapıp yöntemin işe yarayıp yaramayacagını görmek için ayın 10'unu beklemeye koyuldum ve bugün ödemem geldi   The AdFoc.us referral program is a great way of making extra money from simply referring other users to join our service. Referring new users to AdFoc.us will give you 20% of the referred user's earnings for life.


Öncelikle hitleap a üye oldugunu varsayıyorum. Trafic exchange den download butonuna tıklayıp programı indirip kendi bilgisayarında kredi kazanmaya başlayabilirsin yada siteye girdiginde trafic-exchanden start trafic exchande tıklayarak da kredi kazanmaya başlıyabilirsin ama benim tavsiyem program. Yalnız adfoc.us seni banlamaması için link kısaltmalarına gönderecegin trafigin hitleap olarak görünmemesi gerek. Bunun için 3 euro ile pre lite olmalısın. Bu şekilde pre lite oldugunde hem hitleap a ekleyebildigin link sayısı artacak (5) hem gezdigin diger sitelerden daha çok kredi kazanacaksın. Pre lite olduguna göre adfoc.us dan kısalttıgın linkleri nasıl hitleap a ekleyecegine gelelim My websites den submit websites e tıklayın: en üste kısalttıgımız adfoc.us linkini altta visit durationu da 10 sn yeye getirin. Trafic source ( bu kısım en önemlisi) ortada Anonymous / Direct işaretleyin. Linklerininiz gösterimini 2000 oldukça değiştirmeye çalışın. Bol kazançlar...




Adfoc.us Refli Link
Adfoc.us kısalttığınız linklere tıklama başı para veren bir sitedir
Ödeme alt limiti 10 $:bravo:
Ödeme seçenekleri Payza ve PayPal
Ödemeler her ayın 7'sinde bildirim gönderilir 11'inde hesaba yatar Kısaltılmış link reklam süresi 5 saniyedir
Kesinlikle para istemez tamamen ücretsizdir
Avrupa ülkelerinden gelen tıklamalara daha çok ücret ödüyor
:bravo:Hitleap kullanmadan para yapmanız çok zordur , biraz hitleapı tanıtıyım..



Hitleap Refli Link
Adfoc.us üzerinden kısalttığınız linklerin hit almasını sağlayan sitedir
Hitleap üzerinden premium lite veya premium üyelik almadan direk hit aldırmaya çalışırsanız banlanırsınız. Neden derseniz hitleap ücretisz üyeliklerin eklediği sitelere hit yollarken HitLeap - The Quality Traffic Exchange adresi üzerinden yolluyor fakat premium lite veya premium üyelere hit yollarken Anonymous / Direct olarak yolluyor , banlanma hesabın askıya alınması ödeme yapılmaması gibi durumlarda ortadan kalkıyor Anonymous / Direct olunca.
Aylık Premium Lite 3 euro
Aylık Premium 7 euro
Benim kullandıgım Premium hesap aylık 19-20 TL ödeme yapıyorsunuz
15 Site ekleme
5000 Dakika bonusu
Anonymous / Direct hit gönderimi yapılabilir veya
Herhangi bir URL seçebilirsiniz (facebook.com , twitter.com v.b.)

Nasıl Yapıcağınızı Gösteriyim .

Adfoc.us' linkimizi kısaltıyoruz.




Hitleap premium lite veya premium üyeliğimizi alıyoruz.




Premiıum üyeliğimizi aldıktan sonra linki ekliyoruz hitleap sitesine.




Anlattığım gibi yapın bir problem çıkmayacaktır . 10 dakika sonra kazanmaya başlamış olucaksınız


Dakikanız bitmemesi için bir yandan da dakika kazanın.




4. Resime dikkat ediniz dediğimi aynen uygulayın yoksa ödeme istediğinizde red flag hatası alırsınız
Hitleap Premium üyelik almadan hit göndermeye calışırsanız adfoc.us hesabınız banlanır ödeme alamazsınız.


Not: kesinlikle ücretsiz olarak hitleap ile adfoc linklerinize trafik göndermeyin banlanırsınız. Forumda adfoc.us scam diyenlerin hepsi de ya botla yada bu free şekilde link kasmaya çalışanlardır

4 yorum:

  1. Ben birbuçuk saatte 20 dolar kazanıyorum. Sizce verirler mi? Aynı dediğiniz yöntemle başka sitelerden hit gösteriyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bende Yeni başladım. premium hesaptan, tam olarak nasıl yapıyım çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. Hocam bir buçuk saatte 20 dolar nasıl kazanıyorsun. Eğer Kazandıysan ve ödeme aldıysan buraya yazar mısın.Yada senden ricam mail adresime bir cevap yolla. Birbirimize öğrendiğimiz teknikleri aktaralım ve daha profesyonelce davranalım. Birlikten güç doğar :)

    YanıtlaSil
  4. Kısalttığınız linklere trafik için ücret ödemez adfoc.us gibi siteler. Kısaltılan linkteki 5 sn sonra çıkan butona tıklandığı takdirde gerçek değerini öder. Onun dışında sadece görüntülemeye 0.0001 $ ödeme alırsınız. Bu da elektrik paranızı bile karşılamaz.
    Nasıl para kazandın bu yöntemle ?

    YanıtlaSil

AlexaSurfing ile günlük ortalama 500 hit alabilirsiniz. İlk kayıtta ücretsiz 100 kredi veriyor AlexaSurfing - Free Website Traffic Exchange
 Websyndic Şuana kadar ki en iyi hit sitesi sayılır
autosurf
 10KHits Sitenize Günlük Yüzlerce üye gönderiyor tüm dünyadan. İlk kayıtta ücretsiz 100 kredi veriyor
Free website traffic to your site!
Quadsites ile web sayfanıza inaılmaz organik hit gelsin.

Otohits sitesi fransız ve amerikan kullanıcı ağırlıklı bir sitedir. Gerçek ziyaretçi göndermektedir.
Otohits.net, fast and efficient autosurf
Autowebsurf youtube gibi video sitelerinden para kazanmak isteyenlerin ağırlıkta kullandığı bir sitedir.

hitleap sitesi gayet başarılı. HitLeap İle İster Kendi Siteleriniz İçin Hit Kazanın, İsterseniz Referansınız İle Üye Olanların Satın Aldıkları Dakikalardan %20 Para Kazanın!
Free Website Traffic
HitCanavarı.com benim en çok tuttuğum sitelerden biri. Daha siteye ilk kaydolduğunuzda size tam 500 kredi hediye ediyor. 500 kredi demek 500 ziyaretçi demektir. Bu gerçekten iyi bir rakam