Bidvertiser ile Web Sayfanıza Reklam Alıp Sitenizden Para Kazanmak


http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9iN_XZAiZKDD9Z6vDm-H0dBQg94snSMAkjQOjzSyAaSUD70WuCQInternette Bidvertiser adında gayet geniş bir reklam ağı var. Google AdSense ile birlikte de kullanabileceğiniz ve Türkiye'yi de destekleyen bu reklam servisinin AdSense'e göre birkaç güzel avantajı bulunuyor.
Web sitelerinden ek gelir kazanmak isteyenler Bidvertiser'a kolayca başvurabilir. Merak edenler için avantaj ve dezavantajları ise aşağıda yer alıyor. Bidvertiser 20 $ Reklam Kuponları İle Risk Almadan Clickbanktan Ürün Satmaya Başlayabilirsiniz.En Güzel Özelliği Geri Dönüşümü Oldukça Ve Reklam Maliyeti Oldukça Düşük.

Bidvertiser'e üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üye Olman İçin Sol Tarafdan Bidvertiser Butonuna Tıklayarak Hemen 20 $ Ücretsiz Hesabınızı Başlayabilirsiniz.

Not : 20 $ Hesabınıza Geçmesi İçin Kredi Kartınızdan 1 $'lık Bir Çekim Yapıyor.

20 $ Bittikten Sonra Dilerseniz Reklamlarını Devam Ettirebilirsiniz Yada Durdurabilirsiniz.

-Bidvertiser Ödemeli Haftalık Çeker. ( Eğer Reklam Vermeye Devam Etmeyecekseniz Bakiye Bitmesine Yakın Reklamlarını Kaldırabilirsiniz )

Kullanımı Gayet Basittir. Google Adwords Gibi Düşünün. Bu Siteyi Kesinlikle Tavsiye Ediyorum Güzel Kazançlar Elde Edebilirsiniz.

Bidvertiser sitesi ile reklam yayınlayarak 500 dolar üstünde bir para kazanabilirsiniz. Bidvertiser ile 14 aylık süreçte yaklaşık 525 dolar gibi bir rakam kazandım. Bu süreçte yaklaşık 1k günlük gösterim ile bu rakamlara ulaştım. Sizde bir blog açarak ya da bir web sitesi kurarak bu rakamlara ulaşabilirsiniz.





Elbette bidvertiser en büyük reklam şirketi değil. Ancak reklam yayınlamak kolay olduğu için her türlü siteyi kabul ettiği için ödeme limiti 10 dolar gibi nispeten düşük bir rakam olduğu için ve paypal hesabına kolaylıkla ödeme alınabildiği için bidvertiser tercihinde bulunabilirsiniz.

Bidvertiser ödemeleri düzenli olarak yapan ve bu konuda sıkıntı çıkarmayan bir reklam şirkedir. Ödeme eşiği olan 10 doları geçtikten sonra kazançlarınız bir sonraki ayın ilk 10 gününde hesaplanır ve aynı ayın son günü ödemeler paypal hesabına yapılır. Ödemelere gecikme ve benzeri durumlar yaşanmaz.


Bidvertiser ödemeleri için ayrıca ödeme isteme gibi bir durum söz konusu değildir. Bidvertiser ödemesi konusunda site otomatik olarak ödemeleri hesaplar ve gönderir. Web sitesi ve blogla para kazanma isteyenler için bidvertiser güzel bir reklam firmasıdır. Sitenizin yada blogda hitiniz az olsa bile siteniz kabul edilir ve para kazanma ya başlarsınız.


Bidvertiser'ın avantajları şöyle:
  • Başvurunuz çok çabuk kabul edilip aktifleşiyor.
  • İlk 10$'dan sonra ödemenizi hemen alabiliyorsunuz.
  • Ödemeniz ay sonunu beklemeden PayPal'e yapılıyor, ki PayPal'den de Türkiye'deki kredi kartınıza parayı 1-2 günde yatırtabiliyorsunuz.
  • BidVertiser reklamları Google Adsense reklamları ile aynı sayfada gösterilebiliyor. (bkz. http://www.google.com/search?q=bidvertiser+adsense+%22same+page%22)
  • Serbest format seçeneği ile sitenize uygun boyutta reklam gösterebiliyorsunuz.
  • Reklamcı filtresi AdSense'ten daha kapsamlı; isterseniz yayınlanmadan önce dahi reklamverenleri gözden geçirebiliyorsunuz.
  • Reklamverenlerin tıklama başına ne kadar vermeyi taahhüt ettiklerini görebiliyorsunuz, ki bu AdSense vb.'de mümkün değil.
  • Aynı hesap ile sadece reklam yayınlamayıp isterseniz reklam da verebiliyorsunuz, ki fiyatları AdWords'dan daha cazip.
  • Reklam verirseniz, yasaklar yüzünden AdWords'ün ulaşamadığı kesime de ulaşabiliyorsunuz.
  • Kanallar var; bu sayede performans ölçebiliyorsunuz.
  • Detaylı raporlama ile genel kazanç performansını görebiliyorsunuz.

Dezavantajları ise şunlar:
  • Küçük link birimi veya arama türü reklamı yok.
  • Kullanıcı arabirimi İngilizce.
  • Kategorinizi doğru seçmek zorundasınız.
  • Reklamlar AdSense'i andırıyor.
  • Türkiye'de daha çok duyurulmaya ihtiyacı var.

BidVertiser reklamları, aynı Google AdWords/AdSense mantığıyla hizmet veren bir reklam aracılığı şirketi. Büyük firmalar reklamlarını BidVertiser'a teslim eder ve parayı ona öderler. BidVertiser da aldığı paranın bir kısmını onun için bu reklamları sitelerinde yayınlayan webmasterlara öder. Böylece anlaşmanın her üç tarafı da kârlı çıkar. Ayrıca bu reklamlar sizin websiteniz/blogunuz'un içeriğiyle alakalı olacağından ziyaretçilerinizin bu reklamlara tıklama olasılığı artar. Siz de daha çok kazanırsınız.

BidVertiser'a üye olmak ve reklam almak tamamen ücretsizdir, hatta hiçbir taahhüt de vermezsiniz. Reklamları yayınlarsanız tıklanır ve para gelir, yayınlamasanız da hiçbirşey olmaz. Ödemelerinizi de dünyanın en güvenilir para gönderme sistemi "PayPal" yoluyla alırsınız. Eğer bir PayPal hesabınız yoksa hemen buradan kaydolun.

Bitmedi! BidVertiser ile kazanmanın başka bir yolu daha var ki o da "Referral Program" denilen tavsiye etme metodudur. Yani başka bir deyişle arkadaşlarınızın buraya üye olmasını sağlarsanız BidVertiser sitesi de size teşekkür olarak üye yaptığınız kişi para kazandıkça size de komisyon verir.

BidVertiser ile daha çok kazanmak mümkün. Hemen bugün başlayın, siz de kazanın.



Bu bilgiler ışığında, eğer BidVertiser ile de internetten web siteniz ile para kazanmak istiyorsanız Bidvertiser'e üye olmak için buraya tıklayabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

AlexaSurfing ile günlük ortalama 500 hit alabilirsiniz. İlk kayıtta ücretsiz 100 kredi veriyor AlexaSurfing - Free Website Traffic Exchange
 Websyndic Şuana kadar ki en iyi hit sitesi sayılır
autosurf
 10KHits Sitenize Günlük Yüzlerce üye gönderiyor tüm dünyadan. İlk kayıtta ücretsiz 100 kredi veriyor
Free website traffic to your site!
Quadsites ile web sayfanıza inaılmaz organik hit gelsin.

Otohits sitesi fransız ve amerikan kullanıcı ağırlıklı bir sitedir. Gerçek ziyaretçi göndermektedir.
Otohits.net, fast and efficient autosurf
Autowebsurf youtube gibi video sitelerinden para kazanmak isteyenlerin ağırlıkta kullandığı bir sitedir.

hitleap sitesi gayet başarılı. HitLeap İle İster Kendi Siteleriniz İçin Hit Kazanın, İsterseniz Referansınız İle Üye Olanların Satın Aldıkları Dakikalardan %20 Para Kazanın!
Free Website Traffic
HitCanavarı.com benim en çok tuttuğum sitelerden biri. Daha siteye ilk kaydolduğunuzda size tam 500 kredi hediye ediyor. 500 kredi demek 500 ziyaretçi demektir. Bu gerçekten iyi bir rakam